VakantieOostende.be

Uw zomervakantie begint nu hier!

Ons appartement

Een zonnig appartement voor vier personen op de derde verdieping, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt direct aan zee en strand in Oostende Mariakerke Bad.  

In de straat kunt u het hele jaar gratis parkeren. (t/m begin juli 2019 kan er hinder zijn door wegwerkzaamheden in de buurt).

Indeling van het appartement:
- hal
- woonkamer (eet- en zitgedeelte) met TV en een DVD-speler
- keuken met oven en kookplaat
- 2 slaapkamers
- badkamer met wasmachine. Uiteraard wordt het appartement gemeubeld verhuurd. Het heeft lateraal zeezicht en ligt op wandelafstand van het Casino Kursaal te Oostende. Doch is ook vlot met de kusttram bereikbaar.

In de zeer nabije omgeving van het appartement zijn allerlei voorzieningen en recreatiemogelijkheden zoals:

  • Cinema Kinepolis
  • Voetbalstadion KV Oostende
  • Wellington renbaan
  • Talrijke winkels (o.a. mediamarkt e.d.)
  • Winkelstraten zijn tevens elke zondag geopend
  • Overdekt en een buiten zwembad met sauna en wellnesruimte
  • Meer informatie over Oostende Mariakerke Bad: klik hier.

Oostende is o.a. makkelijk te bereiken met de auto en met de trein met eindbestemming Oostende Centrum. En eenmaal aangekomen bij ons appartement, dan kunt u de auto gerust laten staan. Het gehele jaar kunt u gratis parkeren in de straat. Met de kusttram zijn alle badplaatsen makkelijk bereikbaar. De tramhalte bevindt zich op slechts 150 meter van het appartement. Met de kinderen een dagje naar Plopsaland in de Panne, een betoverend themapark aan de Belgische kust, behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u gewoon lekker tot 's nachts in Oostende blijven, dan betaalt u vanaf middernacht slechts 8 euro voor een taxi (enkel grondgebied Oostende). In de regio zijn er diverse mogelijkheden voor een klein uitstapje. Wat dacht u van een dagje Brugge, waar u met een rechtstreekse treinverbinding binnen 13 minuten staat. Op zondag kost een kaartje met de trein slechts 7 euro.

Tevens vertrekt in de haven van Oostende enkele malen per dag een ferry naar Engeland, waardoor een dagexcursie naar Londen wel heel makkelijk te regelen valt. Voor de echte reizigers willen we even vermelden dat Oostende ook een luchthaven heeft met vele buitenlandse bestemmingen.


Voor oude foto's van Oostende klik hier: http://vakantieoostende.be/fotopagina.html

Het strand op slechts 100 meter!


Het strand op slechts 100 meter!

 

... ideaal voor uw kinderen.

... ideaal om te sporten.

... ideaal voor ontspanning.